søndag 18. september 2011

Cirkuspoteter; båtpoteter i vineagrette med parmesan og persille

Denne er selvsagt hentet fra The Flying Culinary Circus kokeboka, og smaker himmelsk både som en siderett eller som snacks :-)


Poteter
Matolje
Salt
Pepper
Sitronjuice
Hvitløk
Løk
Persille eller andre friske urter
Parmesan
Pinjekjerner

Ristede pinjekjerner, parmesan og persille


Kutt potetene i båter, legg de i en ildfast form og hell over litt olje og ha på godt med salt og pepper, gjerne havsalt og nymalt pepper. Stek i ovnen til de er møre og gjerne litt godt stekt.
Lag vineagretten mens potetene er i ovnen; bland 1 del sitronjuice og 3 deler olje, tilsett finhakket løk og hvitløk.
Rist pinjekjerner i en tørr panne eller i ovnen.
Når potetene er ferdig stekt, vend inn vineagretten, revet parmesan, ristede pinjekjerner og krydderurter :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar