torsdag 8. september 2011

Spanske kjøttboller

Denne er hentet fra Aftenpostens A-magasinet, hvor Geir Salvesen skriver "Pikante kjøttboller med chili og oliven. Det oser formelig Spania av denne enkle og utrolig gode retten, som går til både røde og hvite viner. Men best er den til rimeligere og enklere vinvarianter".

800 g kjøttdeig av svin (men jeg tror det er godt med lammekjøttdeig også!)
2 charlottløk
1 fersk rød chili
150 g oliven
1/2 sitron
1 egg
salt, pepper, paprikakrydder
1 paprika
Ovnsstekte poteter

Ha kjøttdeigen i en bolle, og knus egget oppi. Krydre med krydderet og ha i finhakket løk, chilli og oliven, og sitronsaft. From til små boller og stek i en stekepanne til de er akkurat gjennomstekt.
Server med ovnsstekte poteter og grillet paprika.

Glemte å ta bilde når de var ferdige siden jeg var så sulten...!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar