Denne fant jeg på http://damndelicious.net via min nye favoritt, Pintrest :)
Kyllinglår eller kyllingfileer
Salt og pepper
Smør
3 hvitløksfedd
Aromasopp, champignon eller annen sopp i skiver
2,5 dl kyllingkraft
1/2 ts tørket timian
1/2 ts tørket oregano
1/2 ts basilikum
1/2 dl kremfløte
1/2 dl revet parmesan
1 ss sennepspulver
Varm opp komfyren til 200 grader. Stek kylling i en tykkbunnet panne som kan settes i ovn. Krydre med salt og pepper før steking. Stek i 2-3 minutter på hver side, trenger ikke være gjennomstekt men få en liten stekeskorpe.
Ta ut kyllingen fra panna, tilsett mer smør, hvitløk og sopp og stek et par minutter. Tilsett kylligkraft og urter og bland godt. Legg kyllingen tilbake i panna, og stek i stekeovn i ca 30 minutter til kyllingen er gjennomstekt. Ta kyllingen ut av panna igjen, og tilsett kremfløte, parmesan og sennepspulver, kok opp og småkok et par minutter. Tilsett kyllingen mot slutten.
Server gjerne med ris :)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar