2 ss tomatpure
1 ts røkt paprikapulver
2 ts av krydderblandingen (se under)
2 dl vann
1 dl creme fraiche
safte a v 1/2 lime
strimler av issalat
tortillalomper
syltet rødløk
kyllingfilet
Marinade:
1 dl olivenolje
1/2 dl balsamico
2 hvitløksfedd, knust og hakket
1 ts oregano
Krydderblanding:
2 ss spisskumin
2 ss chilipulver
2 ss oregano
2 ss malt koriander
1 ss hvitløkspulver
2 ts cayennepepper
Skjær
kyllingkjøttet i terninger og bland alle ingrediensene til marinaden.
Mariner kyllingen i ca 1 time i kjøleskap. Bland creme fraiche med
limejuice. Stek kjøttet i pannen sammen med tomatpure og
krydderblandingen og paprikapulver. Tilsett vann etter et par minutter
og surr til kjøttet har blitt gjennomstekt og vannet har blitt
redusert.
Server kylling, creme fraiche, syltet løk og issalat sammen med en kald øl :-)
Oppskriften er hentet fra Stella, nr 6/juni 2014
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar