mandag 20. juni 2011

Paprikas suppekjøkken-kyllingsuppe

Denne lagde jeg til Brillejesus da han ble hjemløs etter husbrannen, og jeg forvandlet leiligheten min til et suppekjøkken. Suppa slo tydeligvis an, han bor her fremdeles :-)

4 porsjoner

400 g kyllingfilet
1 ts karri
0,5 ts cayennepepper
salt
pepper
1 gul paprika
1 rød paprika
1 purre
7,5 dl vann
2 hønsebuljong
1 dl eplejuice eller hvitvin
1 beger creme fraiche
litt fløte

Del kyllingfiletene i små biter og stek i pannen til de er gjennomstekt. Krydre med karri, cayennepepper, salt og pepper. Brun paprika og purre  og kok opp vann, buljong, eplejuice//hvitvin, creme fraiche og fløteskvetten. Skal koke i ca 7-8 min. Ha i paprika og purre etter halvgått koketid og kyllingbitene på slutten.
Server med foccatia eller noe annet godt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar