onsdag 8. juni 2011

Fettucini med kylling og kremet løksaus

Både karbohydrater OG fett, dette MÅ jo være godt!

Olivenolje
Smør
Hvitløkspasta
Kyllingfileter
Salt
Pepper
1 finhakket løk
1 smuldret hønsebuljongterning
1 1/2 dl vann
3 dl kremfløte
2 dl melk
6 vårløk
35 g revet parmesan
450 g fettuchini (flat spaghetti)
Bladpersille til pynt



Varm olje og smør sammen med hvitløk i en stor stekepanne på svak varme. Stek hvitløken til den begynner å få farge. Tilsett kyllinfiletene og sett opp varmen til middels. Stek kyllingen i 5 minutter på hver side eller til den er gjennomstekt. Krydre med salt og pepper. Ta stekepannen av varmen og ta ut filetene, skjær i tynne skiver og sett til side (gjerne i en litt varm ovn så de holder varmen)

Varm olje i en ren stekepanne og tilsett løk og stek forsiktig i 5 minutter eller til den er myk. Tilsett smuldret buljongog vann. Kok opp og småkok over svak/middels varme i 10 minutter. Rør inn fløte, melk, vårløk og parmesan, la det småkoke til alt er gjennomvarmt og væsken er noe redusert.

Kok pasta etter anvisning på pakken, legg kyllingen på toppen og hell over saus og pynt med persille.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar