søndag 8. juni 2014

Kyllingtortillas med syltet rødløk

2 ss tomatpure
1 ts røkt paprikapulver
2 ts av krydderblandingen (se under)
2 dl vann
1 dl creme fraiche
safte a v 1/2 lime
strimler av issalat
tortillalomper
syltet rødløk
kyllingfilet

Marinade:
1 dl olivenolje
1/2 dl balsamico
2 hvitløksfedd, knust og hakket
1 ts oregano

Krydderblanding:
2 ss spisskumin
2 ss chilipulver
2 ss oregano
2 ss malt koriander
1 ss hvitløkspulver
2 ts cayennepepper

Skjær kyllingkjøttet i terninger og bland alle ingrediensene til marinaden. Mariner kyllingen i ca 1 time i kjøleskap. Bland creme fraiche med limejuice. Stek kjøttet i pannen sammen med tomatpure og krydderblandingen og paprikapulver. Tilsett vann etter et par minutter og surr til kjøttet har blitt gjennomstekt og vannet har blitt redusert.

Server kylling, creme fraiche, syltet løk og issalat sammen med en kald øl :-)



Oppskriften er hentet fra Stella, nr 6/juni 2014

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar