700 g storfekjøtt
1 løk
2 gulrøtter
1 persillerot
ett par knuste einebær
4 dl vann
200 g sjampinjong
5 ss seterrømme
1 dl melk
2 ss hvetemel
2 ss solbærsaft
1 ts salt
1 ts pepper
1 ts tørket timian
Vask og skrell gulrot og persillerot i skiver, og løken i båter. Skjær kjøttet i biter og brun det i en stekepanne. Ha kjøtt, gulrot, persillerot, løk og einebær over i en kjele, og tilsett vann. Kok opp og trekk i ca 30 minutter.
Skjær sopp i skiver og stek i en panne, og ha over i kjelen. Bland sammen melk, mel og rømme og hell i kjelen, sammen med solbærsaft, salt, pepper og timian. Gi det oppkok og trekk i ca 20 minutter til.
oppskriften er hentet fra dinmat.no
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar