lørdag 17. september 2011

ny kokebok!

Kjøpte ny kokebok her om dagen! Gleder meg til å teste den ut :-) Ikke en typisk oppskrifts-bok, men viser mer hvordan man komponerer og LAGER mat :-)

Dette står på baksiden:
"en kokebok uten oppskrifter, uten mengdemål, uten tider og uten detaljerte fremgangsmåter som gjør deg svimmel før du har begynt. Likevel påstår vi at boken skal lære deg å lage den beste maten i verden på en enkel og morsom måte"


3 kommentarer:

  1. Det er så morsomt med kokebøker, både for å lære nye oppskrifter, tips og triks, og for å bli inspirert til å prøve seg frem på egenhånd! Denne boken faller kanskje mest i den siste kategorien, eller? Jeg har ikke sett i den selv, altså! :-)

    SvarSlett
  2. Kokeboka er helt genial! Mange oppskrifter fra andre steder inneholder så mange rare ting man sjelden har hjemme, men i denne boka står det masse alternativer man kan bruke isteden :) Også forklarer den på en enkel måte hvordan man skal gjøre ting :)

    SvarSlett
  3. Så bra! :-) Jeg har kjøpt endel "rare" ting til matlaging, som jeg ikke klarer å bruke opp, fordi de ikke er så vanlige, eller lignende. Det er rart hvor fort det kan hope seg opp i kjøkkenskuffer og -skap! Hehe. Så det er flott med oppskrifter som er litt "løse"!

    SvarSlett